DAGSTUREN 14/6 gikk til Hjelmeland. På veien var det omvisning i Årdal Gamle kirke v/ Oddvar Mikaelsen. Etter middag på Høyland gård var det omvisning på Hjelmeland bygdemuseum og Vika gård. Omviser her var Jan Ommundsen. På hjemturen var omvisning og handel i Glasskjelleren i Bjørheimsbygd Takk til omviserne og vår egen sjåfør Karl Persson for en fin tur. 43 deltakere.

STOKKAVATNPROSJEKTET. (Madla, Stokka og Tasta h.lag) Vi har ikke delt ut brosjyren i stort omfang enda. Vi venter på en av klaring fra Parksjefen om samarbeid med å sette opp informasjonstavler rundt vannet. Vi er lovet et møte i løpet av våren. Vi har planer om å få gitt ut en bok om Stokkavannet. Fra Tasta deltar Olav Eskeland Johannes Eskeland og Kjell Bols. Prosjektet er blitt omtalt på “Tastasidene” i Rogaland Avis.

HJEMMESIDENE.
Her har vi lagt ut resultatene fra de lokalhistoriske prosjektgruppene, møteprogram og —referater, Tastabilder, Tasta-profiler — ( de nyeste: Martin Vølstad og lensmann Husebø) m.m. Det er lagt ut 17 nyhetsbrev (2007: 25) Besøk: 727 brukere = 32.587 besøk ( 2007 40.345) Takk til redaktøren Arne Finnestad for en flott jobb.

STEDSNAVNEGRUPPEN.
Det gjenstår litt på Indre Tasta, og så vil dette prosjektet være avsluttet. Leder: Bjarne Aspelund

NÆRINGSLIV-GRUPPEN.
Dette prosjektet nærmer seg også slutten, den siste registreringen var Keramikkfabrikken på Høye. Leder Johan Gramstad

FISKERIGRUPPEN.
Gruppen har hatt 3 møter og vært på Håstein og registrert hummerhyttene hvor Dusavikfiskerne overnattet når de var ute på fiske Medlemmer: Rolf Thorsen, Morten Thorsen, Einar Sivertsen, Kristoffer Sivertsen, Kåre L. Pedersen (alle tidligere fiskere) og Jan K. Torgersen

Til side 6.